Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Kraina [Dedyk][24/7][NO-Wl][No-Premium]

KoralinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Szukasz serwera, na którym nie będziesz się nudził? Takiego, na którym poznasz miłych ludzi i będziesz mógł spokojnie budować co tylko zechcesz? Serwera, na którym administracja pomoże w trudnej chwili?

Jeśli odpowiedziałeś TAK, na te pytania to właśnie znalazłeś serwer swoich marzeń!

JEDYNY TAKI SERWER W POLSCE!

Kwadratowa Kraina s1 - to serwer dla tych, którzy chcą zbudować dom i nie martwić się oto, że ktoś zepsuje ich prace.

- duże działki 25x25,

- oryginalne budowle,

- system ekonomii (targi, sklepy , firmy, adminshop),

- Kwadratopedia - czyli kompendium wiedzy o serwerze (aby ją otrzymać wpisz w grze /pomoc).

- system automatycznych działek,

- częste eventy i spontaniczne zabawy organizowane przez administrację i stałych graczy :)

- Miła atmosfera - wzajemny szacunek, wiek się nie liczy, ważna jest Twoja kultura osobista :) W przypadku jej braku - szybka reakcja moderatorów.

- Czytelna strona internetowa i forum

- dla miłośników walki - mapa rpg, gdzie panuje klimat wojen gildyjnych. (od 20 grudnia gildie za pomocą pluginu, aktualnie zabawa w RolePlay na forum)

- strefa eventowa - gdzie można wygrać cenne nagrody

- Hogwart - czyli Szkoła Magii i Czarodziejstwa, która powstaje pod czujnym okiem administratorki Koraliny.

- wiele pluginów umożliwiających rozrywkę, m .in. areny pvp, piłka nożna na Stadionie Narodowym, przyjdź i przekoja się sam :)

Dużo dziewczyn w ekipie :D - w Minecrafcie dość nietypowe :)

- mapa projekty - gdzie każdy po złożeniu podania o cuboid może budować za pomocą trybu kreatywnego to co sobie tylko wymarzył.

Nasz serwer jest wyjątkowy, dzięki temu, że na jednym serwerze bez lagów, każdy znajdzie coś dla siebie. Od freebuilda, przez możliwość zabawy w gildiach, po budowanie w trybie kreatywnym.

Do tego dodaj przyjazną atmosferę i pomocną każdemu graczowi ekipę serwera, a otrzymasz Kwadratową Krainę - serwer Twoich marzeń

150 slotów

Czekamy właśnie na Ciebie!

Dołącz do nas już dziś! :)

Serwer posiada teamspeak na 512 slotów, więc długie rozmowy gwarantowane :)

IP:I s1.kwadratowakraina.pl

IP ts3 : ts.kwadratowakraina.pl

W budowie trzy nowe serwery sieci Kwadratowa Kraina.

s2.kwadratowakraina.pl - Hardcore + autorski plugin na grupy wsparcia (szerzej o tym na stronie)

s3.kwadratowakraina.pl - Igrzyska Śmierci + PaintBall + spleef czyli mnóstwo zabawy :)(rankingi na stronie - zostań mistrzem KK)

s4.kwadratowakraina.pl - Tekkit - chyba nie trzeba tłumaczyć :)

Bob Budowniczy. Rzeczy niemożliwe buduję od ręki. Cuda zajmują mi trochę więcej czasu ;)

Opublikowano

Przepraszam, za przeoczenie ;) najważniejszej rzeczy nie podałam, mój błąd. Już wszystko uzupełniłam. Jeśli IP nie będzie działać, to spróbujcie na liczbowym 37.59.1.20 a literowe będzie aktywne za jakieś 2 godzinki, koło 20:00

Bob Budowniczy. Rzeczy niemożliwe buduję od ręki. Cuda zajmują mi trochę więcej czasu ;)

Opublikowano

czy whitelista jest dlatego ze serwer bedzie otwarty jutro, czy dlatego, ze po prostu bedzie ta whitelista na serwerz?

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm. Grałem już tutaj kiedyś. Powiem tak. KarolinkaPL, to świetna osoba. Można się dogadać. Chcesz działkę, piszesz do niej ona tp'a Cię w odpowiednie miejsce i już masz działkę. Jakieś problemy z serwerem?! Wraca Ci twój eq + dostajesz zwrot :)).

Serwer naprawdę przygotowany profesjonalnie i dobrze. Polecam serwer na długie dni. :)

nick: abiyan :))

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Aktualizacja Mikołajkowa!

:)

6 grudnia ? Mikołajki, czas zabawy i prezentów

icon_smile.gif

Tego dnia oficjalnie rozpoczniemy okres zimowo ? świąteczny na Kwadratowej Krainie. Strona już od 1 grudnia przywdziała nowy layout. Spawn, rynek, centrum handlowe ? to wszystko na 6 grudnia przemieni się za sprawą świątecznych dekoracji. Cały czas pracujemy nad wystrojem, mamy nadzieję, że się Wam spodoba

icon_smile.gif

Ale ? ale ? nie sam wystrój szykujemy dla Was z okazji imienin Mikołaja.

Oto jak zaplanowaliśmy dzień 6 grudnia:

16:00 ? oficjalne powitanie zimy ? wspólne zdjęcie przy choinkach itp icon_smile.gif

16:05 ? 17:20 ? konkurs budowlany, w tym samym czasie na ts3 Karaoke

17:30 ? start labiryntu

17:40 ? start quizu na ts3.

19:00 ? 19:30 ? przerwa, w której ogłosimy zwycięzców poszczególnych konkursów, dla Was na ts3 muzyka na kanale muzycznym i chwila dla siebie icon_smile.gif

19:30 ? 20:00 ? uroczyste rozdanie nagród

20:00 ? 21:00 ? podchody w świątecznej wiosce.

21:00 ? 22:00 ? impreza na ts3. Gra dla Was DjMajk21 icon_smile.gif

Serdecznie zapraszamy wszystkich, a szczególnie nowych graczy! Tylko z nami poczujesz prawdziwą, kwadratową Magię Świąt! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...